자유 게시판

아이폰 4G 요약

텐도진짜(TendoZinZzA) 조회:2703

"They are part of the entire structure of this phone. That stainless steel band that runs around is the primary structure of the phone. it turns out this is part of some brilliant engineering. which actually uses the stainless steel band as part of the antenna system."

결국 스테인리스 스틸이라는 말임 -_-;; 유니바디라고 하네요. 이 스테인리스 스틸이 주축 구조를 이룬다고 합니다. 그리고 이 스테인리스 스틸이 안테나의 역할을 한다고 하네요. 쩐다.

Now, because there have been a few photos around, people have said what's this -- lines on side of stainless steel?

잡스가 '자, 이 새 아이폰에 대한 여러 사진이 있었는데요, 사람들은 이 옆면을 둘러싸고 있는것에 대해서 매우 궁금해 했습니다. 스테인리스 스틸일까요?'

- 마이크로 심 트레이가 옆에 있네요.

- 카메라 옆에 플래쉬 있고, 노이즈 캔슬링, 전면부 카메라.. 기즈모도가 말한것 그대롭니다.

"Believe me, you ain't seen it. In person, it is one of the most beautiful designs you've ever seen. Beyond a doubt one of the most beautiful and precise things we've ever made."

잡스가 '직접 본적은 없잖아요' 라고 너스레를 떱니다. 그리고 이 제품이 얼마나 예쁜지에 설명하는 중.

- 기즈모드 사양

A4탑재 -

- 8개국에서는 '오늘' 출시된다고 합니다.

- 100개국 출시

- 새로운 아이폰의 이름은 iPhone 4

4.0 릴리즈 시기는 이번 달 내.

-  18 more countries in July. 24 more in august. 40 more in september.

일단 한국은 어디에 들어갈지 모름. 최악의 경우 9월임. 한국 7월이라고 함 ㄷㄷㄷㄷ

Shipping in U.S., France, Germany, UK and Japan starting June 24

ㅇㅇ..... 한국은 일단 1차 대상 제외

- 64기가는 안나오는군요. 299달러 for 32기가, 199달러 for 16기가 

- 이 기능은 'FaceTime'라고 불립니다. 아이챗이 아니군요.